Mięso owcze
Mięso jagnięce to mięso zwierząt, które w momencie uboju miały więcej niż 12 miesięcy. Szczególnie charakterystyczna dla mięsa jagnięcego jest ciemna barwa oraz gruboziarnistość.
Oferujemy naszym klientom mięso jagnięce i młode jagnięce z Australii, Nowej Zelandii, Urugwaju, Hiszpanii, Irlandii i Holandii.
Jeśli jesteś przyzwyczajony do pracy tylko z określonymi markami, chętnie o tym porozmawiamy! Zasadniczo oferujemy wszystkie części pakowane próżniowo, świeże lub głęboko mrożone.
Możemy również zrealizować Twoje zapytanie w wersji Halal. Oferujemy również głęboko mrożone przetworzone wyroby mięsne w wersji luzem. Tego rodzaju produkty preferują np. nasi producenci wędlin. Na życzenie oferujemy także pakowane mięso w tackach dla handlu detalicznego.
Zasadniczo nasze produkty charakteryzują się pełną możliwością śledzenia oraz przejrzystością pochodzenia.
Mięso i wyroby mięsne